MINDEN VÁSÁRLÁSODRA 100% GARANCIÁT VÁLLALUNK ITT, A nyomtato-patron.hu WEBÁRUHÁZBAN!

ZÖLD FÉNY garancia

Olyan nincs, hogy NINCS! Minden nyomtatókelléket a legrövidebb idő alatt beszerzünk neked!

VISSZAADOM garancia

Bevásároltál nálunk a nyomtatókellékekből, de időközben tönkrement a nyomtatód, amibe használtad? Ha bontatlan, csomagolásban, a dobozon feltüntetett garanciális időn belül hozod vagy küldöd vissza hozzánk, visszafizetjük neked a teljes vételárat. Lejárt a garanciája? Hívd a 0620 531 40 89-es telefonszámot: biztos megegyezünk!

NYUGALOM garancia

Garantáljuk, hogy a nálunk vásárolt legtöbb utángyártott, illetve töltött nyomtatókellékekkel legalább ugyanannyi, de akár másfélszer több oldalt nyomtathatsz majd, mint az eredeti megfelelőjével.

NINCS HIBA garancia

Csíkoz, pöttyöz, nem nyomtat a lézertoner, tintapatron, amit tőlünk vásároltál? Nem kell magyarázkodnod, csak küldd vissza egy tesztoldallal: amennyiben a töltöttsége megfelelő (magyarán: nem az a baja, hogy kifogyott smile hangulatjel) postafordultával küldünk egy másikat. Természetesen neked a garanciális csere egy filléredbe sem kerül, mi álljuk a futárt, mindent.

JÖVÖK VISSZA garancia

Meggondoltad magad, mégsem kéred a nálunk vásárolt terméket? Küldd vissza 1 hónapon belül bontatlan csomagolásban, és szó nélkül visszafizetjük neked a teljes árát!